8 kommentar(er)

Send gerne en hilsen

2016.11.17 Skrevet af Maiken
Vi har fået passet vores søn hos Winnie, da hun startede op som privat dagplejemor. Han var der 9 mdr. og var hos Winnie til han var over 3 år, hvor han startede i børnehave. Kendte hende fra børnehaven og var klar på, at hvis hun startede op som privat dagplejemor, var vi helt sikker de første forældre. Ville også gerne efterfølgende have haft en plads hos hende, men der var "alt optaget". Dejligt for Winnie, men ærgerlig for os. Kan kun give den varmeste anbefaling.
2016.10.05 Skrevet af Tanja og bo kortegaard
Skønne Winnie❤️
Det er snart 5 år siden Mathilde har været hos dig, men vi er alle lige glade for dig, og du har et stort plads i vores hjerte, og især mathildes❤️❤️ du har været med til fødselsdag hos Mathilde, og hun har af og til været ude hos dig, og har sovet et par gange hos dig også
Vi vil varmt anbefale dig til alle , og håber alt godt fremover😘
2016.08.30 Skrevet af Malene
Søde Winnie! Dit tydelige nærvær og naturlige væremåde samt din kærlighed til børnene gør simpelthen dit hjem til det bedste sted at aflevere sit barn. Du har bare et overskud til at lege og være sammen og lære fra dig. Du er også rigtig dygtig til at indprente de små gode normer som høflighed, vente på tur og at være gode ved hinanden. Rasmus og jeg har været meget glade for at Liva har haft dig i hendes liv, og hun glemmer aldrig de gode minder du skabte i dagplejetiden. (Vi ser tit på billeder!)
Du er guld værd i en travl hverdag!
2016.08.23 Skrevet af Camilla Bræstrup Jørgensen
Sine har været i dagpleje hos Winnie og elsket det. Winnie 'brænder for' børnene og har hjertet med i hverdagen sammen med dem.
Sine har fra helt lille lært at spise sild, det er ofte på menuen til frokost. Det er fedt! Winnie bager også ofte med børnene, dej på hænderne, sikke en sanseoplevelse. ;) Herhjemme hedder det stadig at dejen skal 'sove' når dem skal hæve. Et udtryk vi har med derfra.
Winnie er god til at komme ud med børnene, de tager i legestue og på ture til nabogårdene når der sker noget spændende der. Det kan fx. være, når der er minkunger de kan se og røre ved. Så selvom dagplejen ligger på landet, så sker der en hel masse. Sine kommer stadig på besøg hos Winnie selvom hun nu er 7 år. Winnie er sådan en slags reservebedstemor for hende. De har knyttet tæt bånd og det siger jo noget om de fantastiske 2 år hun har haft hos hende.
2016.05.11 Skrevet af Trine Dippel Jakobsen
At lade sine børn blive passet af andre end en selv kræver en stor tillid. Af al respekt til dig, Winnie, er du min tillid værdig.
Sejr og Gry nyder at være hos dig og din familie, og du har et dejligt varmt humør der smitter af på vores børn.
Med din rolighed, oprigtighed, sjovhed og fantasifuldhed, findes der ingen bedre dagplejemor for Sejr og Gry.

... Ja, og så bager du nogle pragtfulde boller og din kaffe smager godt :)
Hilsen Trine
2014.06.29 Skrevet af Jeanette
Hej winnie . Tak for 2 superfede år . Vi var rigtige glade for at have dig som dagpleje. Benjamin har nydt at komme i dagpleje hver dag hos dig , han var aldrig ked af at komme hen til og blive passet ved dig .
Hvis man kunne give dig stjerne ( som der efter sigende skulle være så populær og som trustpilot bruger) så skulle du have ***** ud af 5. Vi mødes stadig ind imellem hvor du altid har en kande kaffe klar og vi kan snakke om gode tider, det er fedt. Tak for den al for hurtig tid der er gået hos dig og det er dejligt at Benjamin kan give dig et kram når vi er legestue.han er meget glad for dig og vi kan mærke du brænder for dit arbejde og det smitter af på børnene. Tusind tak
Mange hilsner nogle tidligere forældre og barn Brian og jeanette og Benjamin petersen
2014.05.09 Skrevet af Nanna
Hej Winnie ;-) Flot hjemmeside! Hvad siger du til at flytte til Odense om nogle år? For det bliver lidt for besværligt at skulle pendle 117 km når jeg engang får børn! Du er bare god ;-)
2014.05.09 Skrevet af Jensitta
Fantastisk hjemmeside til den bedste dagplejemor i Verden..:)