Samarbejdet

Satser til enhver tid på at have et meget tæt samarbejde med forældrene. I overlader
jeres dyrebareste eje i vores varetægt. Samarbejdet og den tætte dialog har absolut topprioritet.

Dagpleje privat Grindsted

"En fantastisk dagpleje med børnene i centrum og masser af grin, knus, hjertevarme og kvikke bemærkninger. Udelivet prioriteres højt og børnene lærer at omgås dyr, natur og hinanden på en respektfuld måde. Altid kaffe på kanden og tid til en sludder. Uovertruffen fleksibilitet. Et ganske særligt sted, hvor man helt tryg kan få passet sit barn. Selvom min datter nu er 6 år, så ELSKER hun stadig "sin skøre Winnie". De allervarmeste anbefalinger fra os.".
Anette Kristensen

Dagpleje privat Grindsted

"Vi er utroligt glade for at få passet Celina hos Winnie. Børnene elsker hende, og man mærker tydeligt, at hun elsker dem og sit job i det hele taget. Hun er altid i børnehøjde; sidder på gulvet og leger med børnene, de synger og læser. De er meget udenfor (sandkasse, legehus, rutchebane, gynger) og tager på besøg hos naboerne for at kigge på dyr. Hun er omsorgsfuld og god til at tale med børnene. Hun har styr på dem og er konsekvent".
Susanne Schultz

"Der er en dejlig og afslappet stemning hos Winnie og familien - altid tid til en kop kaffe og en sludder. Ida vil aldrig med hjem. Winnie har en fantastisk evne til at rumme og give omsorg til det enkelte barn. Hun er et elskeligt menneske. Børnene lærer at passe på naturen; det er naturligt at samle affald, når de går ture. De er meget udenfor, og der er plads til fordybelse; en regnorm, en vandpyt. Hun tager dem også ofte med på tur; Legeland, ZOO eller naturlegeplads".
Jensitta Kinder

"Josefine havde en fantastisk tid hos Winnie. Jeg bekymrede mig aldrig om, hvorvidt hun havde det godt; jeg overlod trygt mit barn til Winnie. Det er nu 3 år siden, og Josefine elsker stadig at komme på besøg hos Winnie. Hun husker især, at de bagte brød/boller, de skønne ture i skoven og de mange dyr. Winnie er "bare så sød, kærlig, fjollet og sjov". Børnene lærer om gode værdier, såsom at være gode ved hinanden. Vi anbefaler varmt Sønderkærgård Dagpleje".
Lone Egebæk

"Winnie er intet mindre end fantastisk. Vores Anton var med som en af de første, da Winnie startede op. Han elsker stadig Winnie og at komme hos hende. Børnene bliver mødt med respekt, varme, humor, glæde, ironi og et væld af sjove oplevelser. Alt fra at se naboens traktor på marken, klappe en kalv/røre en mink til noget så almindeligt som at samle skrald i vejkanten og lære at gå langs vejen. Alle børn bør få lov at starte deres liv væk fra familien hos Winnie".
Kristine og Jens Peter Gundelach

Presse

Børnene bruger naturen, Ugeavisen Grindsted, 2018